topbild

Om Näsbydals Stenugnsbageri

Näsbydals stenugnsbageri är ett litet, lokalt hembageri som startades 2011. Bageriet drivs av mig, Michael Frestadius, som är utbildad bagare och konditor och innehar mästarbrev. Jag har varit verksam i yrket i sedan 1988 och arbetat bland annat i USA.

På Näsbydals stenugnsbageri, bakar vi allt från grunden, både matbröd och konditoriprodukter. Sex dagar i veckan erbjuder vi gott stenugnsbakat bröd åt Täbys innevånare.

I vår lilla bageri finns det även möjlighet att ta en kopp te elller nybryggt kaffe och avnjuta den direkt på plats, med eller utan fikabröd eller smörgås.

Arbete i Näsbydals stenugnsbageri Arbete i Näsbydals stenugnsbageri Arbete i Näsbydals stenugnsbageri Arbete i Näsbydals stenugnsbageri Arbete i Näsbydals stenugnsbageri Arbete i Näsbydals stenugnsbageri


Personal - vi som arbetar på Näsbydals Stenugnsbageri

Michael Frestadius

I bageriet

Bagarmästare/konditormästare/ägare: Michael Frestadius
Jessica

I butiken

Servering/försäljning: Jessica

Copyright © 2017 Näsbydals stenugnsbageri